Evezős Csárda

Infoblokk

Cégnév: Dancz János Egyéni Vállalkozó

Projekt azonosítószáma: GINOP-1.2.8-20-2020-02358

Projekt neve: Komplex konyhatechnológiai fejlesztés a szolnoki Evezős Csárda étteremben

Az elnyert támogatás összege: 11 239 970 Ft

Támogatás intenzitása: 70%

A projekt fizikai befejezésének dátuma: 2021.09.16.

Támogatási alap: Európai Regionális Fejlesztési Alap

Táblakép

A projekt keretében beszerzendő eszközökkel a mai kornak megfelelő modern konyhatechnológia kialakítása volt a cél. Ennek révén kevesebb energia és munka felhasználással gazdaságosan, gyorsan, egészségesebb ételeket, nagyobb mennyiségben lehet elkészíteni.

A projekt keretében az alábbi eszközök kerültek beszerzésre:

  • 1 db Combisteel Elektromos_szalamander
  • 5 db Combisteel Mikrohullámú sütő
  • 1 db Gázüzemű főzőzsámoly
  • 1 db Gázüzemű WOK tűzhely
  • 1 db Hűtött munkaasztal 2 db ajtóval, 700 mm mély
  • 1 db Hűtött munkaasztal 3 db ajtóval, 700 mm mély
  • 2 db Kamado BBQ sütő tartozékokkal
  • 1 db MA753 Egyetemes konyhagép
  • 1 db Automata „mini” fánksütő gép
  • 1 db 220 literes hűtött munkaasztal
  • 1 db 298 literes bárhűtő 3 db üveg ajtóval
  • 1 db Hűtött üveges vitrin
  • 1 db Jegeskávé gép és hideg ital adagoló
  • 1 db Üveges melegentartó vitrin
  • 1 db Léghűtéses étjég készítő gép
  • 1 db Fa burkolatú melegentartó
  • 1 db Fa burkolatú salátáshűtő
  • 1 db Feketeedény mosogatógép
  • 1 db Gázüzemű billenő serpenyő
  • 1 db Gázüzemű főző üst
  • 1 db Hűtött munkaasztal 2 db ajtóval, hátsó felhajtással
  • 1 db Hűtött munkaasztal 3 db ajtóval, hátsó felhajtással

A beszerzett eszközökkel, a mai kornak megfelelő modern konyhatechnológia kialakítása valósult meg. A fejlesztésnek köszönhetően egészségesebb ételeket, nagyobb mennyiségben lehet elkészíteni. Továbbá megvalósításra került a vendégkör által igényelt látvány grillterasz, melynek köszönhetően minőségi, egyedi ételválasztékot lehet kínálni az ételérzékeny vendégkör részére is.

A projekt további foglalkoztatást, dolgozói létszámnövekedést, árbevétel -és vendégkör növekedést, és vendéglátóipari minőségi fejlesztést eredményez.

Cégnév: Dancz János Egyéni Vállalkozó

Projekt azonosítószáma: GINOP-4.1.4-19-2019-00384

Projekt neve: A SZOLNOKI EVEZŐS CSÁRDA KOMPLEX ENERGETIKAI FELÚJÍTÁSA

Az elnyert támogatás összege: 11 885 500 Ft

Támogatás intenzitása: 55%

A projekt fizikai befejezésének dátuma: 2021.09.30.

Támogatási alap: Európai Regionális Fejlesztési Alap

Táblakép

A GINOP-4.1.4-19 kódszámú, „Megújuló energia használatát, energiahatékonyság növelését célzó épületenergetikai fejlesztések támogatása” című pályázati konstrukció keretében megvalósult a szolnoki Evezős Csárda épületének energetikai korszerűsítése.

Az 5000 Szolnok, Vízpart körút 1. szám alatt található Evezős Csárda étterem épületenergetikai felújítása az alábbi munkálatokat foglalta magában:

  • Nyílászáró csere
  • Külső homlokzat felújítása
  • A lapos tetőszerkezet kőzetgyapot szigetelése
  • Fűtéskorszerűsítés
  • Napkollektor telepítése
  • Napelem telepítése

A beruházás célja a környezetterhelés csökkentése, illetve a vállalkozás rezsiköltség terheinek enyhítése volt. Az energia-, és költséghatékonyabb üzemeltetés mellett a projekt hozzájárul a környezettudatosság erősítéséhez is. A vállalkozás a megújuló energiaforrások felhasználására irányuló beruházásának köszönhetően a jövőben jelentős költségeket tud megtakarítani, melyeket további fejlesztésre fordíthat.

A projekt megvalósítása 2020.02.01-én indult, és a telepítést követően a műszaki átadás- átvétel 2020.10.06-án megtörtént.

A projekt keretében telepített napelemes rendszer megfelel a megújuló energiát termelő berendezések és rendszerek beszerzéséhez és működtetéséhez nyújtott támogatások igénybevételének műszaki követelményeiről szóló 55/2016. (XII. 21.) NFM rendeletben (a továbbiakban: 55/2016. (XII. 21.) NFM rendelet) foglalt előírásoknak.

Az Evezős Csárda épülete
Nyílászárók
Napelem
Napkollektor