Evezős Csárda

Rólunk

Evezős Csárda

A szolnoki Evezős Csárda, a Holt-Tisza és a kajak-kenu versenypálya közvetlen szomszédságában várja a hazai ízek kedvelőit. Étlapján a magyar konyha jellegzetes ételei között válogathatnak a kedves vendégek.

A nyári szezonban a kerthelyiséggel bővített étterem 170 főnek biztosít kényelmes étkezési lehetőséget. Az étterem parkolójában a személygépkocsikon túl a buszok parkolása is biztosított.

A családom 1958 óta vendéglátós, előtte kereskedő volt. Az Evezős Csárda 1986 óta családi vállalkozásként működik, amely hamar a város egyik kedvelt éttermévé vált. Dolgozóink nagy része 10-25 éve dolgozik nálunk, már tanuló kora óta.

Fekvése és konyhája által, az Evezős Csárda a Magyar Kajak-Kenu társadalom kedvelt étterme. Magyaros, házias, gyors konyhájával méltán vívta ki a vendégeink elismerését.

A hét minden napján, reggel 6-tól este 22-ig állunk vendégeink rendelkezésére!

Ács Ibolya és Dancz János
Nagy Péter és Ács Ibolya

A szolnoki Evezős Csárda méltán büszke mesterszakácsára, aki nagyban hozzájárul a csárda hírnevének öregbítéséhez.

A mesterszakács a sikeres mesterszakács vizsgát tett szakács. A Magyar Köztársaság címerével ellátott mesterlevél igazolás, amely feljogosítja a mester címhez kötött tevékenység gyakorlására, és a mester cím használatára.

2015. október végén, Ács Ibolya és Nagy Péter személyében két újabb kollegánk vehette át a mesterlevelet, illetve jogosulttá vált a mester cím használatára.